Een quiche met bloemkool en broccoli is heerlijk tijdens koude dagen. Met een mooie gele kleur van kerrie, wat qua smaak perfect past in deze hartige taart.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/quiche-met-bloemkool-en-broccoli
Pel de sjalot en knoflookteen en snijd deze fijn. Hak de peterselie fijn en zet opzij. Verhit een bakpan op middelhoog vuur en bak hierin de spekjes enkele minuten. Het is niet nodig om extra boter of olie toe te voegen aan de pan. Bak dan ook de fijngesneden sjalot en knoflook nog kort mee. Verwarm de oven voor 180 graden Celsius en vet de taartvorm in met boter.
Quiche met bloemkool en broccoli
Maak de quiche af met geraspte kaas en bak deze dan mooi goudbruin in ongeveer een half uur. Garneer met de resterende fijngehakte peterselie, smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.