Deze parelcouscous salade met bloemkool is fris en hartig tegelijk. Een salade die lekker is als lunch of een vegetarische maaltijd met extra brood.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/parelcouscous-salade-met-bloemkool
Pel ondertussen de sjalot en snijd deze fijn. Was eventueel de peterselie en hak deze fijn. Was de tomaatjes en halveer deze. Spoel de kikkererwten uit de pot eventueel af met water. Giet de parelcouscous af zodra deze gaar is en spoel deze een beetje af met koud water om plakken te voorkomen.
Parelcouscous salade met bloemkool
Roer de bloemkoolroosjes, gehalveerde tomaatjes, parelcouscous en kikkererwten door de dressing. Voeg de feta blokjes met eventueel een beetje van de kruidenolie uit het potje toe. Breng de salade nogmaals op smaak met peper en zout. Voor een niet vegetarische versie is rauwe ham zoals bijv. Prosciutto of Serrano hier een goede combinatie bij. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.