Deze noedelsoep met groenten is een heerlijke snelle lunch. Een vullende soep die ook nog een vegetarisch is. Klaar in minder dan een half uur.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 03-10-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de bleekselderij en paprika. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd deze vervolgens in stukjes. Snijd de bleekselderij in stukjes en pel de knoflookteen.
Schil de gemberwortel en snijd deze in stukken, de gember en knoflook worden later uit de soep gehaald dus je hoeft deze niet in al te kleine stukjes te snijden.
Verhit een klein beetje olie in de middelgrote pan en fruit hier de gember en knoflook in.
Voeg na enkele minuten ook de bleekselderij en paprika toe en laat het nog eventjes bakken voor je de tomatenblokjes toevoegt. Schenk de groentebouillon erbij en breng aan de kook.
Laat de soep enkele minuten koken en verwijder dan de knoflook en gember. Zodra de groenten bijna zacht genoeg zijn, kun je de noedels toevoegen.
Deze hebben maar enkele minuten nodig. Breng de noedelsoep op smaak met sojasaus en rijstwijn. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.