Zin in een geweldige snack? Maak dan deze nacho's met gehakt uit de oven. Perfect voor feestjes en klaar binnen een kwartier.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 06-06-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Pel de rode ui en knoflookteen en snijd deze zo fijn mogelijk. Verwarm een beetje olijfolie in de middelgrote bakpan en fruit de gesneden ui en knoflook kort aan.
Voeg na ongeveer een minuut het gehakt toe en bak tot het bruin is geworden. Voeg dan peper, zout, chili poeder en paprikapoeder toe naar smaak.
Verdeel de nacho's over de ovenschaal. Voeg het gehaktmengsel toe, snijd de pepers in stukken en voeg deze ook toe.
Maak de nacho's af met geraspte kaas en bak in de oven voor ongeveer 10 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.