Deze lavendel honing cheesecake kan op verschillende manieren aan zijn lavendelsmaakje komen. Gemalen lavendel, extract, net wat je hebt. Klaar in een uur.
Recept printen Bekijk reacties (3) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/lavendel-honing-cheesecake
Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.
Vet de springvorm in met boter en als je dit prettiger vindt, kun je de bodem ook nog extra bedekken met bakpapier. Verkruimel de koekjes, je kunt dit in een hersluitbare zak doen en ze dan verkruimelen met een deegroller, of je kunt een blender gebruiken. Smelt de boter en meng goed met de koekkruimels. Verdeel de koekjes over de bodem van de springvorm, druk zachtjes aan zodat er een mooie bodem ontstaat zonder gaten.
Voeg de roomkaas, 4 eieren, honing en bloem toe aan de kom van je elektrische mixer en mix op hoge snelheid tot een glad mengsel is ontstaan. Voeg de lavendel naar smaak toe en meng nogmaals tot het mengsel glad is. Schenk het mengsel op de koekjes bodem.
Lavendel honing cheesecake
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.