Deze kip cajun spiezen zijn heerlijk van de barbecue maar kunnen ook makkelijk van de grill. Met zelfgemaakte cajunkruiden. Klaar binnen 20 minuten.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 03-03-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Plaats de houten spiezen in water, zo voorkom je dat deze tijdens het grillen zullen verbranden. Verwijder het overtollige vet en spieren van de kipfilets en snijd in blokjes.
Meng de kipfilet blokjes met de cajun kruiden en zet opzij. Rijg de kipstukjes aan de spiezen en zorg ervoor dat het evenredig verdeeld is voor een gelijkmatige garing.
Verwarm de grillpan voor en besprenkel de kip met een beetje olijfolie. Gril de kip ongeveer 5 minuten per kant en draai regelmatig, controleer altijd of deze volledig gaar is.
Serveer eventueel met een salade, zoals deze noedelsalade. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.