Een simpele noedelsalade met edamame met een beetje pit. Heerlijk bijgerecht of als vegetarische lunch. Klaar binnen 20 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-02-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul de middelgrote pan met water en breng aan de kook.
Schil ondertussen de wortel en rasp deze grof. Kook de edamame beetgaar in ongeveer 5 minuten.
Kook water in de waterkoker en giet dit over de rijstnoedels in de middelgrote kom.
Dek deze af met huishoudfolie en laat de noedels zo gaar stomen in ongeveer 10 minuten.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en zet opzij.
Giet de rijstnoedels en edamame boontjes af en meng deze samen met de bosui en geraspte wortel.
Maak een simpele dressing met de honing, rijstwijnazijn, sambal en sesamolie.
Meng de dressing door de salade, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.