Deze kabeljauw met een krokant jasje staat binnen 20 minuten op tafel. Een krokant korstje gemaakt zonder boter, maar met olijfolie en rode ui. Yum!
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kabeljauw-met-een-krokant-korstje
Zorg ervoor dat de kabeljauw ontdooid is en dep deze goed droog met keukenpapier. Rooster de pijnboompitten kort in een droge bakpan.
Pel de rode ui en snijd deze fijn. Hak de peterselie fijn en meng de pijnboompitten, peterselie en rode ui samen met de honing, olijfolie en balsamico azijn.
Breng het mengsel op smaak met peper en zout en bestrooi de kabeljauw filets ook met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Plaats een stuk bakpapier op een bakplaat of ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilets in. Voeg de panko toe aan het rode ui mengsel en verdeel dit dan over de kabeljauw.
Bak de vis gaar in ongeveer 10 minuten in de oven, je wilt niet dat de vis te gaar zal zijn maar dat de korst wel krokant is geworden. Wij serveerden deze heerlijke vis met broccoli, pasta en romige kreeftensaus. Smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!