Deze kabeljauw met een krokant jasje staat binnen 20 minuten op tafel. Een krokant korstje gemaakt zonder boter, maar met olijfolie en rode ui. Yum!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kabeljauw-met-een-krokant-korstje
Daar is ie weer, de foodblogswap. Ik blijf het leuk vinden om te zien wat anderen maken! Mijn moeder kwam bij ons in Frankrijk op bezoek en ze is dol op vis. Marco trouwens ook, maar het staat hier weinig op tafel omdat ik een vis-allergie heb. Daarom vind ik veel soorten vast ook niet zo lekker, want door de jaren heen regelmatig weer geprobeerd en elke keer toch weer ziek. Helaas! Mijn oog viel meteen op de kabeljauw van Elsa, de combinatie klonk heerlijk en door de mooie foto's wilde ik dit gewoon meteen maken. Als twist verving ik o.a. de gefrituurde uien voor panko en zette de vis in de oven i.p.v. in de grill pan.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Kabeljauw met een krokant korstje
Bak de vis gaar in ongeveer 10 minuten in de oven, je wilt niet dat de vis te gaar zal zijn maar dat de korst wel krokant is geworden. Wij serveerden deze heerlijke vis met broccoli, pasta en romige kreeftensaus. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.