Deze gevulde eieren met geroosterde paprika mogen niet ontbreken tijdens Pasen. Ze zijn heel makkelijk te maken en kosten weinig tijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 06-04-2019, dit recept is voor 6 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Plaats de eieren in een middelgrote pan met water en breng aan de kook. Kook de eieren 8 minuten vanaf dat het water begint te koken.
Laat de eieren dan schrikken door deze onder koud, stromend water te houden. Laat even afkoelen en pel de eieren dan.
Pureer de geroosterde paprika met bijvoorbeeld een kleine blender en voeg dit toe aan een middelgrote kom. Halveer de eieren en voeg de eidooiers toe aan de middelgrote kom.
Gebruik een vork om de eidooiers te pureren en meng deze goed met de geroosterde paprika puree. Breng op smaak met mayonaise, mosterd, peper en zout.
Je kunt de vulling eerst in een spuitzak met stervormig mondje doen of gebruik 2 lepels om de vulling te verdelen. Garneer eventueel met verse peterselie, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.