Zin in een makkelijk bijgerecht? Probeer deze geroosterde groenten uit de oven eens, boordevol smaak en mooie kleuren. Klaar in 35 minuten.
Tip: Je kunt het chili zout makkelijk zelf maken door grof zout te mengen met chili vlokken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 03-05-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de rode ui en snijd deze vervolgens in partjes. Pel de knoflooktenen en snijd deze in dunne plakjes.
Schil de zoete aardappel en wortels en snijd ze in stukken. Was de courgette en paprika's en verwijder de zaadlijsten van de paprika's, snijd dan de courgette en paprika in grove stukken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Meng alle gesneden groenten in de ovenschaal met een flinke scheut olijfolie. Voeg dan gedroogde oregano en chili zeezout toe. Breng het ook op smaak met peper en zout.
Plaats in de oven en rooster de groenten in ongeveer 20 minuten, of tot ze volledig gaar zijn afhankelijk van de grootte van de groenten. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.