Deze geroosterde aardappels met salie zijn een heerlijk en makkelijk bijgerecht. Heerlijk kruidig met een krokante buitenkant.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 14-10-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 40 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Was de aardappels en snijd deze in partjes, niet al te groot.
Pel de knoflooktenen en snijd deze door de helft. Was de verse salie indien nodig.
Meng de aardappelpartjes samen met een flinke scheut olijfolie, de knoflooktenen en peper en zout naar smaak. Verdeel dit over de ovenschaal en verdeel de salie her en der.
Rooster de aardappels ongeveer een half uur in de oven, de exacte tijd is afhankelijk van je oven en de grootte van de aardappelpartjes.
Roer de aardappels af en toe even door en controleer of deze volledig gaar zijn. Serveer bijvoorbeeld met rundvlees met courgette en champignons, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.