Dit gemarineerd rundvlees met courgette en champignons is het lekkerste met een stuk malse biefstuk en geserveerd met aardappels, óf rijst, óf noedels..
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gemarineerd-rundvlees-met-courgette-en-champignons
Snijd het rundvlees, bij voorkeur een mals stuk, in niet al te kleine stukken. Meng de courgette, champignons, rundvlees, ui en knoflook met kruiden, sojasaus, 2 eetlepels olie, peper en zout. Dek af en laat dit minimaal een uur marineren, hoe langer je wacht hoe meer de smaak is ingetrokken.
Gemarineerd rundvlees met courgette en champignons
Verhit olie in een wok of grote bakpan. Bak het mengsel hierin op hoog vuur voor ongeveer 5 minuten, het vlees is het lekkerste als dit niet volledig doorbakken is. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Wij aten het met aardappels, maar je kunt het ook serveren met rijst, noedels of zelfs pasta. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.