Pannenkoeken zijn al ontzettend lekker, maar de dunne crêpes zijn nóg lekkerder. Wat dacht je van deze heerlijke crêpes met praliné en chocolade? Yum!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/crepes-met-praline-en-chocolade
Rooster het amandelschaafsel in een droge bakpan, dus voeg geen boter of olie toe. Verplaats deze naar een kleine kom zodra deze lichtbruin gekleurd zijn.
Crêpes met praliné en chocolade
Smelt ondertussen de chocolade door een kleine pan met een dun laagje water te vullen. Plaats een kom bovenop de pan en breek hierin de chocolade in stukjes. Verwarm het water in de kleine pan, door de stoom zal de chocolade langzaam smelten.
Besmeer elke crêpe met een dun laagje praliné en vouw deze dan door de helft en dan nogmaals door de helft. Besprenkel met gesmolten chocolade en serveer met amandelschaafsel. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.