Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bagel-met-roomkaas-ei-en-gerookte-kalkoen
Kook de eieren 8 minuten lang, laat ze schrikken onder stromend koud water en pel de eieren dan. Snijd de bieslook fijn en meng deze met de roomkaas, breng op smaak met peper en zout.
Was eventueel de sla en droog deze dan met een sla centrifuge. Als je afbak bagels gebruikt, dien je deze af te bakken volgens de verpakking.
Snijd de bagels open en besmeer beide kanten met de kruidenroomkaas. Verdeel er dan een beetje sla op, vervolgens 3 plakjes kalkoen per bagel en dan een gekookt ei in plakjes.
Breng het ei op smaak met nog een beetje extra peper en zout. Smakelijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.