Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier Laat een reactie achter
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 15-04-2017, dit recept is voor 3 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 04-06-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bagel-met-roomkaas-ei-en-gerookte-kalkoen
Kook de eieren 8 minuten lang, laat ze schrikken onder stromend koud water en pel de eieren dan. Snijd de bieslook fijn en meng deze met de roomkaas, breng op smaak met peper en zout.
Was eventueel de sla en droog deze dan met een sla centrifuge. Als je afbak bagels gebruikt, dien je deze af te bakken volgens de verpakking.
Snijd de bagels open en besmeer beide kanten met de kruidenroomkaas. Verdeel er dan een beetje sla op, vervolgens 3 plakjes kalkoen per bagel en dan een gekookt ei in plakjes.
Breng het ei op smaak met nog een beetje extra peper en zout. Eet smakelijk!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.