Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Crêpes met vijgen en peren uitgekozen. Een crêpe is in principe een hele dunne pannenkoek. Je kunt deze crêpes met vijgen en peren als ontbijt, lunch of toetje eten. Volledig recept bekijken
Gebruik een garde om een soepel pannenkoekbeslag te maken. Klop eerst de eieren en volle melk op. Voeg dan geleidelijk de bloem toe.
Je kunt de bloem eventueel eerst door een zeef halen om er zeker van te zijn dat er geen klontjes meekomen.
Met maar 3 ingrediënten heb je nu een heerlijk pannenkoekbeslag gemaakt, geschikt voor zowel pannenkoeken als crêpes. Klop de slagroom op en zoet deze met poedersuiker.
Verhit een heel klein beetje boter in de bakpan en gebruik een soeplepel om wat pannenkoekenbeslag in de pan te gieten. Voeg niet té veel toe, probeer de crêpe zo dun mogelijk te houden.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.