Wie houdt er nu niet van wentelteefjes? Wentelteefjes met zelfgemaakte nutella en aardbeien is een klassieke combinatie die bij velen favoriet blijft!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-03-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Tip: Wil je zelf Nutella maken? Volg dan ons recept voor zelfgemaakte nutella.
Was de aardbeien met stromend koud water en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in plakjes en zet apart.
Meng het ei, melk en suiker. Je kunt variëren door ook nog een beetje gemalen kaneel toe te voegen.
Verhit boter in een grote bakpan op middelhoog vuur. Haal de sneetjes brood door het eimengsel, totdat ze volgezogen zijn.
Leg ze meteen in de pan, laat ze niet te lang weken want dan zullen ze erg zacht worden.
Bak de wentelteefjes aan beide kanten voor ongeveer 2 minuten, of totdat ze mooi goudbruin zijn.
Leg de warme wentelteefjes op een bord en besmeer met Nutella. Verdeel de aardbeien plakjes en bestuif eventueel met poedersuiker. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.