Heerlijke aardbeienwijn punch die je zonder gedoe kunt maken binnen 10 minuten. Het lekkerst in de zomer, en gekoeld. Recept voor 2 glazen punch.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/aardbeienwijn-punch
Aardbeienwijn punch
Giet de aardbeienwijn in het glas, voeg dan 4 of 5 plakjes aardbei toe en een aantal (kleine) muntblaadjes. Pers een klein beetje citroensap in het glas en voeg dan de citroen zestes toe. Herhaal deze stap voor het andere glas.
Aardbeienwijn punch is het lekkerst wanneer het gekoeld is, je kunt er eventueel een ijsblokje in doen om het drankje snel koud t krijgen. Of maak de punch op voorhand en zet het in de koelkast voor tenminste 10 tot 15 minuten. Proost!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.