Deze garnalencocktail is een heerlijk voorgerecht die je heel makkelijk zelf kunt maken. Nóg lekkerder met zelfgemaakte whiskey cocktailsaus.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/garnalencocktail
Mocht je gebruik maken van ingevroren garnaaltjes, laat deze dan eerst ontdooien. Voeg deze dan toe aan een zeef. Gebruik je een blikje garnalen? Open deze dan direct in de zeef. Spoel de garnalen goed af en laat in de zeef uitlekken.
Maak ondertussen de whiskey cocktailsaus, het recept hiervoor kun je vinden via deze link. Meng er een eetlepel mascarpone extra doorheen, om de saus iets dikker te maken. Voeg ook een aantal druppels tabasco toe om de smaak van de garnalen meer naar voren te laten komen.
Gebruik een cocktailglas of glazen kommetje en voeg daar een kleine handvol sla aan toe. Voeg daarbovenop een eetlepel garnalen aan toe, dan een eetlepel whiskey cocktailsaus.
Garneer met een snufje paprikapoeder. Je kunt het bovenstaande recept zo vaak herhalen als nodig. Serveer direct, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.