Deze garnalencocktail is een heerlijk voorgerecht die je heel makkelijk zelf kunt maken. Nóg lekkerder met zelfgemaakte whiskey cocktailsaus.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 26-12-2019, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Mocht je gebruik maken van ingevroren garnaaltjes, laat deze dan eerst ontdooien. Voeg deze dan toe aan een zeef. Gebruik je een blikje garnalen? Open deze dan direct in de zeef. Spoel de garnalen goed af en laat in de zeef uitlekken.
Maak ondertussen de whiskey cocktailsaus, het recept hiervoor kun je vinden via deze link. Meng er een eetlepel mascarpone extra doorheen, om de saus iets dikker te maken. Voeg ook een aantal druppels tabasco toe om de smaak van de garnalen meer naar voren te laten komen.
Gebruik een cocktailglas of glazen kommetje en voeg daar een kleine handvol sla aan toe. Voeg daarbovenop een eetlepel garnalen aan toe, dan een eetlepel whiskey cocktailsaus.
Garneer met een snufje paprikapoeder. Je kunt het bovenstaande recept zo vaak herhalen als nodig. Serveer direct, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.