Zelfgemaakte nutella voor alle nutella lovers! Deze makkelijke pasta met chocolade en geroosterde hazelnoten is het elke hap meer dan waard!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zelfgemaakte-nutella
Verdeel de hazelnoten over de ovenplaat en rooster de hazelnoten 10 minuten. Je zult merken dat de velletjes los gaan zitten en dat is precies wat we willen! Plaats de warme hazelnoten op de theedoek en zo kun je makkelijk de velletjes eraf wrijven.
Voeg de ontvelde hazelnoten toe aan je keukenmachine, zorg dat de kom niet te groot is anders zullen de messen de noten niet genoeg raken om een olieachtige hazelnoot pasta te creëren. Het zal ongeveer 5 minuten duren of misschien langer tot de hazelnootpasta glad is, tijd is afhankelijk van je keukenmachine. Voeg daarna zonnebloem of andere neutrale olie toe.
Zelfgemaakte nutella
Meng de hazelnootpasta met het chocolade mengsel tot het glad is. Bewaar in een weckpot of andere goed afgesloten tot. Nu is de nutella klaar om overal op te smeren, smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.