Ohmydish.nl


Spread

6 recepten

 


Hummus met ras el hanout

10 minuten 6 personen

Deze hummus met ras el hanout is n├│g lekkerder dan de standaard hummus. Deze Noord Afrikaanse kruidenmix verschilt per keuken, maar is altijd overheerlijk!


Zelf heksenkaas® maken

10 minuten 4 personen

Maak deze heerlijke goedkope Heksenkaas makkelijk thuis met maar een paar ingredienten en weinig tijd. Deze kaas dip is klaar binnen 10 minuten!


Makkelijke eiersalade zelf maken

15 minuten 4 personen

Heerlijke zelfgemaakte makkelijke eiersalade voor op een toastje of op brood. Er zijn niet veel ingredienten nodig, klaar in 15 minuten.


Wentelteefjes met zelfgemaakte nutella en aardbeien

15 minuten 2 personen

Wie houdt er nu niet van wentelteefjes. Wentelteefjes met zelfgemaakte nutella en aardbeien is een klassieke combinatie die gewoon heerlijk blijft!


Zelfgemaakte nutella

20 minuten 6 personen

Zelfgemaakte nutella voor alle nutella lovers! Deze makkelijke pasta met chocolade en geroosterde hazelnoten is het elke hap meer dan waard!


Zalmspread

10 minuten 4 personen

Maak je eigen zalmspread met dit makkelijke recept. Een zalmspread gemaakt van wilde zalm, mayonaise en kappertjes. Recept voor 4 personen.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.