Een salade met rode kool en wortel is ideaal als zomerse salade, kan ook heerlijk als bijgerecht bij de bbq. Makkelijk en klaar in 15 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 01-08-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was en schil de wortels en appels. Je kunt een mandoline gebruiken om de groenten te snijden, maar het kan net zo makkelijk met een koksmes.
Snijd de wortels en appels in staafjes (julienne) en de rode kool in fijne stukjes. Snijd de bosui fijn en plaats dit samen met de gesneden wortel, appels en rode kool in de grote kom.
Hak de cashew noten grof en voeg deze ook toe.
Meng rode wijnazijn met honing, wij houden van een zure salade dus voor ons was 1 eetlepel honing genoeg. Je kunt dit naar jouw eigen smaak toevoegen.
Breng op smaak met peper en zout en meng de salade goed. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.