Deze romige farfalle met champignons en ham is makkelijk te maken, vol van smaak én te maken in één pan. Staat binnen een half uur op tafel.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/romige-farfalle-met-champignons-en-ham
Romige farfalle met champignons en ham
Verhit ondertussen een bakpan en bak hierin de rauwe ham stukjes krokant. Dit is niet noodzakelijk als je het gerecht in één pan wilt maken, voeg je de stukjes zonder te bakken toe aan de pasta. Schenk er de room bij de pasta en roer er op het laatste de geraspte kaas en krokante ham door. Breng op smaak met peper en zout, pas op met het zout want de ham is waarschijnlijk al vrij zout. Smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.