Heerlijk geurende pinda woksaus met kokosmelk, verse gember en limoen. Lekkere saus om mee te roerbakken. Klaar in minder dan 10 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pinda-woksaus
Gebruik een lepel om de schil van de verse gember af te halen. Pel twee teentjes knoflook en snijd de knoflook en gember grof. Pers het sap van een halve limoen uit.
Voeg nu alle ingrediënten toe aan een blender. Pureer tot een gladde massa. Voeg een beetje gekookt water toe om een gladdere saus te maken.
Je kunt deze woksaus bijvoorbeeld gebruiken in een wokgerecht met biefstuk en groenten, maar ook lekker in roerbakgerechten!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.