Een makkelijke pasta met groenten en worst uit de oven, klaar in 3 kwartier. Boordevol verschillende soorten groenten, balsamico en rozemarijn.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 08-04-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 45 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Schil de pompoen en verwijder de zaadlijsten. Schil dan ook de wortels en snijd de pompoen en wortel in niet te grote stukken.
Pel de rode ui en knoflooktenen en snijd de rode ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's, was ze en snijd in grove stukken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de worsten in stukken en meng alles samen in de ovenschaal. Voeg de rozemarijntakjes toe besprenkel met olijfolie, peper en zout.
Vul een grote pan met water en zout en breng aan de kook. Kook ondertussen de pasta gaar in het water.
Plaats de ovenschaal in de oven en bak het geheel 15 minuten lang. Besprenkel het dan ruim met balsamico azijn en bak dan nogmaals 15 minuten.
Giet de pasta af en serveer deze met de groenten en worst uit de oven. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.