Een luchtige cake met mango, makkelijk en snel klaar. Dit heerlijk zoete biscuitdeeg is erg licht, daar neem je makkelijk een tweede stuk van!
Recept printen Bekijk reacties (6) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/luchtige-cake-met-mango
Klop de suiker samen met de eieren tot deze luchtig en bleek is, dit kan 5 tot 10 minuten duren afhankelijk van je elektrische mixer. Zeef de bloem en zout bij de eieren en gebruik een siliconen spatel om het er kort doorheen te vouwen. Zorg dat het mengsel zo luchtig mogelijk blijft. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
Luchtige cake met mango
Plaats een groot bord op de springvorm en keer de cake om zodat de mango aan de bovenkant zit. Verwijder de vorm en plaats de cake eventueel nog even terug in de oven. Bestrooi dan eerst de mango nog met een dun laagje suiker en laat deze karamelliseren met de grillstand van de oven. Bestrooi eventueel met poedersuiker. Geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.