Koningsdag komt er weer aan, dus wat is er dan beter dan zelfgemaakte koningsdag tompoucen. Bladerdeeg, banketbakkersroom en een mooie oranje glazuur.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/koningsdag-tompoucen
Snijd de bladerdeegplakjes door de helft en prik er gaatjes in met een vork. Dit voorkomt dat het bladerdeeg omhoog zal komen. Leg de plakjes deeg op de ovenplaat en bak deze 10 minuten lang. Haal ze dan uit de oven en gebruik een schone theedoek om de lucht eruit te drukken. Bak het bladerdeeg dan nog eens 5 minuten, of tot het mooi goudbruin is geworden. Laat het deeg dan afkoelen.
Koningsdag tompoucen
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.