Deze gemarineerde mini mozzarella bolletjes zijn ideaal als snack, maar ook erg lekker in een salade. Bijna geen werk en met maar een paar ingrediënten.
Recept printen Bekijk reacties (4) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gemarineerde-mini-mozzarella
Zorg er eerst voor dat de kleine weckpot schoon is. Deze kun je het beste schoon koken in kokend water. Pel de knoflooktenen en snijd deze grof. Laat de mozzarella bolletjes uitlekken en gooi het vocht weg. Meng de knoflooktenen samen met de mozzarella bolletjes, chili en takjes basilicum. Plaats deze vervolgens in de weckpot en vul met olijfolie tot de mozzarella onder staan.
Gemarineerde mini mozzarella Deze gemarineerde mozzarella kun je als onderdeel van tapas eten, maar ook als heerlijke toevoeging in verschillende soorten salades. Smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.