Een gehaktrol is makkelijk om te maken en zit boordevol smaak. Met een krokante buitenkant van gerookt spek en een kruidige binnenkant.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gehaktrol
Gehaktrol maken
Gehaktrol
Plaats de rol op het spek en vouw de zijkanten naar binnen en rol het gehakt dan volledig dicht. Verwijder het bakpapier en leg het bakpapier op een bakplaat. Leg de gehaktrol terug op het bakpapier met de uiteinden van het spek naar beneden.
Bak de rol tot het spek mooi krokant is, dit zal ongeveer 20 - 25 minuten duren. De exacte tijd is afhankelijk van de oven en de dikte van de gehaktrol. Heerlijk met een salade en bijvoorbeeld brood. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.