Met een marinade van sojasaus, rode peper en honing heeft deze varkenshaas saté ontzettend veel smaak. Extra lekker met satésaus.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gegrilde-varkenshaas-sate
Snijd de varkenshaas in middelgrote stukken. Meng de varkenshaas met de marinade in een kom of hersluitbare zak. Marineer de varkenshaas minstens 4 uur. Week de houten prikkers enkele uren in water om te voorkomen dat ze tijdens het grillen zullen verbranden.
Gegrilde varkenshaas saté
Serveer deze heerlijke varkenshaas saté met rijst, satésaus en bijvoorbeeld deze heerlijke Oosterse sperziebonen. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.