Met een marinade van sojasaus, rode peper en honing heeft deze varkenshaas saté ontzettend veel smaak. Extra lekker met satésaus.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gegrilde-varkenshaas-sate
Snijd de varkenshaas in middelgrote stukken. Meng de varkenshaas met de marinade in een kom of hersluitbare zak. Marineer de varkenshaas minstens 4 uur. Week de houten prikkers enkele uren in water om te voorkomen dat ze tijdens het grillen zullen verbranden.
Gegrilde varkenshaas saté
Serveer deze heerlijke varkenshaas saté met rijst, satésaus en bijvoorbeeld deze heerlijke Oosterse sperziebonen. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.