Een romige ananas pudding met een prachtige gele kleur zonder toevoegingen. Een echte lente pudding, het lekkerste met een rijpe zoete ananas.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/ananas-pudding
Voor een extra gladde pudding kun je de ananaspuree door een fijne zeef halen, maar dit is optioneel.
Ananas pudding
Schenk het mengsel dan weer terug in de pan en blijf roeren terwijl je het langzaam blijft verwarmen. Roer er dan het maizena papje bij, de eidooiers en maizena zorgen ervoor dat de pudding dik zal worden. Het is belangrijk dat de eieren en maizena dan wel gaar zijn geworden, anders zal de pudding te dun blijven. De pudding is gaar als je een streep maakt met je vinger op een lepel en de streep zichtbaar blijft.
Verdeel de pudding over 4 kommetjes en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur, maar het liefste de hele nacht. Geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.