Een gevulde kipfilet kennen we wel, maar ken je deze kip met vijgen en camembert al? De combinatie van zoete vijgen en romige camembert is overheerlijk!
Deze pompoen carbonara is perfect voor de herfst. Een heerlijk éénpansgerecht dat klaar is binnen 50 minuten. Met veel groenten, room, spekjes en kaas.
Deze mini hartige taartjes met meiknol zien er niet alleen super schattig uit, ze zijn ook nog eens overheerlijk. Gebruik bladerdeeg voor een snelle versie.
Deze quiche met witlof en blauwe kaas bevat ontzettend veel smaken voor dé perfecte hartige taart. Kan gemaakt worden met of zonder spekjes.
Deze snelle pasta met olijven en artisjok staat binnen 20 minuten op tafel. Gebruik olijven naar keuze en eventueel extra olijven tapenade. Zonder spekjes is het een heerlijke vegetarische pasta.
Heerlijk eten hoeft niet moeilijk te zijn, dat bewijzen deze simpele hamburgers met blauwe kaas en spek! Door de gesmolten kaas hebben deze hamburgers niet eens extra saus nodig.
Een quiche met prei en geitenkaas kan gemaakt worden met een zelfgemaakte taartbodem of kant-en-klaar bladerdeeg. Boordevol kaas en voor de liefhebbers een plakje spek, maar deze quiche kan ook makkelijk vegetarisch blijven.
Zelfgemaakte slavinken zijn veel lekkerder en kruidiger dan de slavinken uit de supermarkt. Je kunt ze kruiden naar je eigen smaak, wij gebruikte hiervoor zelf samengestelde gehaktkruiden.
Een klassieke zuurkoolstamppot zonder poespas is op zijn tijd ontzettend lekker. Ook te maken zonder spekjes, heerlijke smeuïge stamppot, mm!
Romige spaghetti met pompoen-kaassaus, te serveren met of zonder spekjes. Eenvoud is vaak het allerlekkerste, dat bewijst deze makkelijke pasta!
Een overheerlijke herfstsalade met spek, linzen en kaas kan geserveerd worden als lunch of avondmaaltijd. Met heerlijke krokante walnoten en mosterddressing.
Een klassieke quiche Lorraine, heel simpel met spekjes, crème fraîche, eieren, room én een zelfgemaakte hartige taart bodem. Erg makkelijk, maar zó smaakvol
Een hartige taart met zelfgemaakt deeg is altijd de moeite waard! Deze quiche met sperziebonen en spekjes is overheerlijk als avondeten of lunch.
Een overheerlijke romige knolselderij soep met spekvet en croutons. Gebakken in het vet van de spek voor een ontzettend smaakvolle soep.
Deze limoen risotto en kabeljauw met spek is een heerlijke aanvulling op elkaar. Het frisse van de limoen, het zoute van de spek en de zachte witvis. Mmm!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.