Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.
Een simpel gerecht dat binnen een half uur op tafel staat, ideaal voor doordeweeks dus. Rijst met paddenstoelen, biefstuk en sojasaus zit boordevol smaak.
Deze vegetarische champignon Bourguignon is klaar in een half uur en ontzettend smaakvol door gebruik van verschillende soorten champignons en kleine uitjes
Maak eens deze gewokte groenten met kerrie, cashewnoten en o.a. spinazie als bijgerecht. Makkelijk te maken en binnen 20 minuten op tafel.
Pizza funghi is een wereldwijd bekende pizza, een pizza met champignons, kaas en een lekkere saus gemaakt van passata.
Blini's met kastanjechampignons en kwarteleitjes zien er niet alleen schattig uit, deze luchtige pannenkoekjes zijn ook nog eens super lekker en makkelijk!
Een foe yong hai met kip kennen de meeste van de afhaalchinees, maar maak het eens thuis. Een omelet boordevol groenten geserveerd met een heerlijke saus en rijst.
Ajam paniki kennen de meeste uit een pakje, maar heb je het al eens zelf gemaakt? Helemaal niet moeilijk en het is staat binnen een half uur op tafel!
Een champignonroomsaus is mega lekker als je deze zelf maakt. Klaar in minder dan 15 minuten en veel lekkerder dan de saus uit een pakje of zakje!
Een pasta met makreel en zoete aardappel is een heerlijke en makkelijke doordeweekse maaltijd. Vol met groenten en ook boordevol smaak!
Een heerlijke Thaise biefstuk salade, een beetje pittig en tegelijkertijd fris van de limoen. Voeg kastanje champignons toe voor een herfstige tint.
Herfst is perfect voor alle soorten stoofpotten. Deze Camarenga bief stoofschotel is een recept van mijn moeder, met een vleugje sinaasappel.
Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten en verschillende groenten zijn een perfecte doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur.
Een stoofpotje met een gedurfde naam. Duvelkesvlees is pittig, zoutig, gevuld met kruiden en zelfs pindakaas. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dit is!
Heb je ooit gehoord van een Koreaanse bibimbap? Een gerecht met rijst en groenten. Een tafel vol met eten, naar wens te combineren.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.