Een heerlijke sticky bar met pinda's, karamel en chocolade. Ook wel beter bekend als snickers, heerlijk en makkelijker gemaakt dan je zou denken!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zelf-snickers-maken
Het einde van de maand is deze maand al wat sneller dan bij andere maanden, maar het betekent zoals regelmatig weer tijd voor de foodblogswap. De site waar ik deze maand iets uit ging kiezen, is Koekies enzo. Mijn oog viel op een recept van zelfgemaakte snickers, een gezond(ere) versie. Maar zoals jullie van mij gewend zijn, maak ik het niet met vervangers maar met echte chocolade, boter en suiker.
Zelf snickers maken
Verwarm de room voor de laatste laag en los hier dan de karamel fudge in op. Roer de pinda's erdoor zodra het mengsel volledig glad is. Verdeel de laatste laag op de nougat laag en zet nogmaals in de koelkast.
Gebruik een warm en nat mes om de snickers te verdelen. Je kunt ervoor kiezen om de snicker bars door gesmolten chocolade te halen zodat ze volledig bedekt zijn. Bewaar de snickers in de koelkast, anders zullen ze erg zacht zijn. Geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.