Ooit al eens geprobeerd om zelf zachte huisgemaakte nougat te maken? Je hebt niet genoeg aan maar 1 stuk! Half uur voorbereiding, 1 dag wachten.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zachte-huisgemaakte-nougat
Verwarm de oven tot een temperatuur van 180 graden Celsius. Rooster de noten 5 minuten lang in de oven, of totdat deze goudbruin zijn en heerlijk beginnen te ruiken. Haal ze dan uit de oven.
Zachte huisgemaakte nougat
Leg een vel bakpapier over je werkblad heen en goed hier het nougat mengsel overheen. Pak het geheel in met het bakpapier, en dan met een laag huishoudfolie. Probeer een vierkant pakket van het geheel te maken.
Plaats de nougat in de koelkast voor tenminste 1 dag en gebruik een heet koksmes om de zachte nougat in stukken te snijden. Je kunt er ook ook eetbaar suiker papier overheen leggen, en dan snijden. Dit voorkomt plakkerige vingers tijdens het eten. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.