Traybake met gnocchi en chipolata
😍 3Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Traybake met gnocchi en chipolata

Een traybake met gnocchi en chipolata staat binnen een half uur op tafel, ideaal voor een doordeweekse dag. Een bakplaat vol met groenten, pasta en verse rozemarijn.

30 minuten
4 personen
Traybake met gnocchi en chipolata ingrediënten
Recept traybake met gnocchi en chipolata

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 28-03-2023, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 27-05-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
25 minuten
Totale tijd
30 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Verwijder het groen van de venkel en snijd deze in stukjes van ongeveer 3 cm. Verdeel de broccoli in roosjes.

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Traybake met gnocchi en chipolata
Traybake met gnocchi en chipolata

Traybake met gnocchi en chipolata afmaken – 25 minuten

Verdeel de venkel over een bakplaat en verdeel hier de gnocchi over. Leg de broccoli roosjes tussen de gnocchi en besprenkel het geheel met redelijk veel olijfolie, peper en zout.

Leg de worstjes en takjes rozemarijn ertussen en bak de traybake ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Leg de trosjes tomaatjes bovenop, besprenkel met olijfolie, peper en zout en bak de traybake nogmaals 5 minuten lang.

De tomaatjes, venkel en het vet uit de worstjes zorgen ervoor dat deze traybake niet droog is, maar je kunt er een sausje bij serveren zoals bijvoorbeeld knoflooksaus. Eet smakelijk!

Tips!

Kan ik zelfgemaakte gnocchi gebruiken voor een traybake?

Het is beter om kant-en-klare gnocchi te gebruiken voor een traybake, omdat zelfgemaakte gnocchi teveel zal plakken als je deze op elkaar legt op de bakplaat.

Kan ik andere soorten worstjes gebruiken?

Je kunt behalve chipolata worstjes bijvoorbeeld ook merguez worstjes gebruiken.

Wat vind je van dit recept?

3 waarderingen
😍
3
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
484.02 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
54.25 g
5.84 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
20.66 g
7.13 g
Eiwitten
17.17 g
Vezels
7.17 g
Natrium
1243.51 mg
Mineralen
Ijzer
3.46 mg
Calcium
129 mg
Magnesium
48.83 mg
Kalium
48.83 mg
Fosfor
236.26 mg
Koper
0.29 mg
Zink
1.67 mg
Jodium
4.02 µg
Selenium
11.52 µg
Vitamines
Vitamine C
86.29 mg
Vitamine D
0.7 mg
Vitamine A
70.25 mg
Vitamine B1
0.47 mg
Vitamine B2
0.41 mg
Vitamine B6
0.65 mg
Vitamine B12
0.7 µg
Foliumzuur
60.93 µg
Vitamine E
1.55 mg
Vitamine K
87.94 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Traybake met gnocchi en chipolata"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.