Rosbiefsalade met mosterddressing is mega lekker! Het zuur van de dressing en ingemaakte radijsjes zorgen voor een gebalanceerde maaltijd. Klaar in 15 min.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 14-09-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Begin met de makkelijke mosterddressing. Meng mosterd met witte wijnazijn en begin te roeren met een garde.
Schenk langzaam de zonnebloemolie erbij, blijf goed roeren anders zullen de azijn en olie niet goed mengen.
Breng op smaak met peper en zout en dat is het! Was de sla als dit nodig is en maak deze vervolgens droog met een sla centrifuge.
Was ook de bosuien, snijd deze in dunne ringen en zet opzij.
Tip: als je radijsjes gebruikt in plaats van al ingemaakte radijsjes zoals wij deden dan dien je deze goed te wassen. Snijd de radijsjes daarna in kwarten.
Verdeel de sla en radijsjes over 2 borden.
Plaats de rosbief plakjes bovenop en maak de salade af met gesneden bosui en mosterddressing.
Serveer met brood naar keuze, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.