Deze pompoen carbonara is perfect voor de herfst. Een heerlijk éénpansgerecht dat klaar is binnen 50 minuten. Met veel groenten, room, spekjes en kaas.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pompoen-carbonara
Verhit een scheut olijfolie in een grote bakpan en bak hierin de stukjes pompoen ongeveer 5 minuten. Pel ondertussen de sjalot en knoflooktenen. Snijd de sjalot in halve dunne ringen en de knoflook fijn. Voeg na 5 minuten een scheut water bij de pompoen en plaats de deksel op de pan. Zodra het water is verdampt kun je de deksel verwijderen en de spekjes enkele minuten meebakken.
Pompoen carbonara
Serveer met de resterende grana padano en eventueel een salade, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.