Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas

Heel makkelijk te maken opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas uit de oven. Klaar in 20 minuten, serveer met aardappelen en groentes. Recept voor 2.

20 minuten
2 personen
Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas ingrediënten

Recept opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 11-08-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius. 

Bedek een klein deel van het keukenblad met wat huishoudfolie. Plaats er dan een kalfsschnitzel bovenop en besprenkel met een klein beetje water. Dek de bovenkant af met nog wat huishoudfolie. Maak het vlees malser en dunner met behulp van een vleeshamer. Dit is nodig om de kalfsschnitzel uit te kunnen rollen. 

Herhaal deze stap voor het andere stuk vlees. Haal beide stukken uit het plastic en breng op smaak met peper en zout. Snijd een aantal plakken komijnekaas af, en beleg de kalfsschnitzels hiermee. 

Sla het uiterste deel over, rol de kalfsschnitzels dan op. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de kalfsschnitzel rolletjes er bovenop. Verdeel wat nootmuskaat over de bovenkant van het vlees, maar voeg niet té veel toe!

De kalfschnitzel bakken – 15 minuten

Bak de kalfsschnitzel rolletjes 15 minuten lang in de oven, of totdat het vlees gaar is. Serveer met aardappelen en groentes, eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
517.79 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
2.27 g
0.02 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
31.81 g
20.25 g
Eiwitten
57.06 g
Vezels
0.89 g
Natrium
1240.77 mg
Mineralen
Ijzer
2.98 mg
Calcium
1040.5 mg
Magnesium
67.66 mg
Kalium
67.66 mg
Fosfor
918.03 mg
Koper
1.19 mg
Zink
7.75 mg
Jodium
1.03 µg
Selenium
0.04 µg
Vitamines
Vitamine C
3.17 mg
Vitamine D
1.1 mg
Vitamine A
0.32 mg
Vitamine B1
0.18 mg
Vitamine B2
0.42 mg
Vitamine B6
0.46 mg
Vitamine B12
4.83 µg
Foliumzuur
20.35 µg
Vitamine E
0.16 mg
Vitamine K
5.73 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.