Heel makkelijk te maken opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas uit de oven. Klaar in 20 minuten, serveer met aardappelen en groentes. Recept voor 2.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 11-08-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.
Bedek een klein deel van het keukenblad met wat huishoudfolie. Plaats er dan een kalfsschnitzel bovenop en besprenkel met een klein beetje water. Dek de bovenkant af met nog wat huishoudfolie. Maak het vlees malser en dunner met behulp van een vleeshamer. Dit is nodig om de kalfsschnitzel uit te kunnen rollen.
Herhaal deze stap voor het andere stuk vlees. Haal beide stukken uit het plastic en breng op smaak met peper en zout. Snijd een aantal plakken komijnekaas af, en beleg de kalfsschnitzels hiermee.
Sla het uiterste deel over, rol de kalfsschnitzels dan op. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de kalfsschnitzel rolletjes er bovenop. Verdeel wat nootmuskaat over de bovenkant van het vlees, maar voeg niet té veel toe!
Bak de kalfsschnitzel rolletjes 15 minuten lang in de oven, of totdat het vlees gaar is. Serveer met aardappelen en groentes, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.