Een smaakvolle en heerlijk geurende curry die een glimlach op je gezicht zal laten verschijnen! Massaman curry is een milde curry met geroosterde pinda's.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/massaman-curry
Pel de ui en snijd deze fijn. Schil de aardappels en snijd in grove stukken. Snijd ook de bieflappen in stukken. Een massaman curry is in principe mild, maar je kunt zelf kiezen of je de rode peper met of zonder zaadlijsten gebruikt en snijd deze vervolgens fijn.
Rooster ondertussen de pinda's in een droge bakpan en hak de helft grof. Voeg deze na een uur sudderen toe aan de curry.
Verwijder de limoenbladeren en kaneelstok. Breng de curry op smaak met honing, peper en zout. Serveer met witte rijst of brood en maak de curry af met de rest van de geroosterde pinda's. Je kunt het ook nog garneren met peterselie mocht je dit willen. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.