Stevige trek? Deze makkelijke Franse cassoulet stilt de honger van 6 personen! Gerecht is klaar in een uur tijd, lekker met worst, kip en spek!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/makkelijke-franse-cassoulet
Voeg 2 - 3 eetlepels paprikapoeder toe aan de grote kom. Voeg de varkenssaucijzen toe en bedek met de gerookte paprikapoeder. Het makkelijkste is om de worsten in de kom om te schudden. Snijd de spek in kleine stukjes. Giet de pot witte bonen af in een vergiet of bolzeef. Spoel af met koud stromend water.
Zet het vuur op de laagste stand, laat zo'n 30 minuten zachtjes garen. Vul een grote pan met water, voeg de aardappelen toe en breng aan de kook. Kijk op de verpakking van de aardappelen om te zien wat de exacte kooktijd is. Voeg in de laatste 10 minuten de schoongemaakte witte bonen toe, deze hoeven alleen maar even opgewarmd te worden.
Breng op smaak met peper, zout en voeg optioneel een handje broodkruimels toe. Serveer de makkelijke Franse cassoulet met de gekookte kruimige aardappelen. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.