Een klassieke waldorfsalade die je in 10 minuten op tafel kunt zetten. Met verse appeltjes, walnoten en selderij. Recept voor 2 personen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 28-07-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was en schil de zoete rode appels, je kunt de schil er ook omheen laten als je dat wilt. Snijd de appels vervolgens in kleine stukjes en pers wat sap van 2 citroenen over de appels heen. Verwijder harde randen en draadjes van de selderijstengels en snijd deze vervolgens in halve maantjes. Hak de walnoten grof.
Was de Romaine sla en verwijder eventueel overtollig water. Snijd de sla in kleinere stukken zodat deze makkelijker te eten is. Voor dit recept hebben we een mooie, knapperige romaine sla gebruikt om de waldorf salade in te serveren.
Meng de appel stukjes samen met de selderij en 60 gram grof gehakte walnoten. Roer de mayonaise er doorheen en breng de salade hiermee op smaak. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.