Deze hummus met gekarameliseerde sjalot is ideaal als dipsaus tijdens een feestje, maar ook erg lekker op brood tijdens de lunch.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/hummus-met-gekarameliseerde-sjalot
Pel de sjalotjes en snijd deze in (halve) dunne ringen. Verhit een beetje olijfolie in een kleine pan en fruit hierin de sjalotten enkele minuten, ze hoeven niet te kleuren. Zodra ze een beetje zacht zijn geworden voeg je een eetlepel suiker toe en bak deze nog enkele minuten langer.
Hummus met gekarameliseerde sjalot
Serveer deze heerlijke hummus op brood of als dipsaus bij rauwe groentes zoals wortel, radijsjes en paprika. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.