Deze Gruyère en cheddar kaas taco's zijn zó lekker. Gevuld met gehakt, verse groenten en een laag gesmolten kaas. Klaar in een half uur.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 30-10-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 30 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de lenteui, komkommer, rode paprika en de tomaat.
Snijd de groenten dan in dunne plakjes. Haal de zaadlijsten uit de rode peper en snijd deze dan in dunne plakjes.
Pel de rode en gele ui, snijd dan in blokjes. Plet de teentjes knoflook en snijd in kleine stukjes.
Rasp de Gruyère en cheddar kaas in een kom. Bereid de Whisky cocktailsaus, maar je kunt ook een sausje uit de supermarkt gebruiken.
Verhit een scheutje olijfolie in de grote bakpan. Fruit daar de gele ui en rode peperstukjes in aan. Bak dan het gehakt rul.
Vul een tacoschelp met gehakt, groente en als laatste een mix van de Gruyère en cheddar kaas.
Leg 2 tot 3 gevulde taco's op een bord en gebruik de grilstand van de oven om de kaas te laten smelten.
Serveer de Gruyèere en cheddar kaas taco's met een zelfgemaakte whisky cocktailsaus.
Garneer met de lenteui en een aantal plakjes limoen. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.