Een lekker hapje voor bij de borrel of tijdens een feestje, deze gevulde eieren met zalm met kappertjes heb je zó gemaakt!
Gemaakt door Véronique Pouw
Geplaatst op 27-03-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 15 minuten.
Bijgewerkt op: 26-04-2024
Vul een kleine pan met water. Kook de 5 eieren 7 minuten lang, de eidooiers moet na het koken enigszins zacht zijn. Dit vergemakkelijkt het mengen. Laat de eieren schrikken onder stromend koud water.
Pel de eieren zodra deze afgekoeld zijn en snijd doormidden.
Snijd een halve ui en een augurk in zo fijn mogelijke blokjes. Snijd de zalm en een klein handje kappertjes in fijne stukjes.
Lepel de eidooiers uit de gekookte eieren en vermeng met de mayonaise, mosterd, zalm, kappertjes en zalm. Vul de eieren met het mengsel.
Laat de gevulde eieren met zalm tenminste 15 minuten afkoelen in de koelkast. Geniet ervan!
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.