Een gepofte aardappel met champignons en krokante ham is een heerlijk bijgerecht met weinig ingrediënten en veel smaak.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gepofte-aardappel-met-champignons
Maak ondertussen de champignons schoon met een borstel of keukenpapier en snijd deze vrij klein. Snijd de plakken ham in dunne reepjes en verhit een beetje olijfolie in een middelgrote bakpan. Bak de champignons samen met de takjes tijm op hoog vuur tot ze mooi bruin worden. Bak de reepjes ham nog kort mee tot ook deze krokant zijn. Verwijder de takjes tijm en breng op smaak met peper.
Gepofte aardappel met champignons
Verdeel de gebakken champignons en ham over de aardappelen en leg deze op een bakplaat of in een ovenschaal. Bak de gepofte aardappelen nog ongeveer 10 minuten in de oven, of tot de ham krokant is en de aardappels weer volledig warm zijn. Serveer direct met een lepel crème fraîche, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.