Vullende gebakken zoete aardappelsalade met hummus is klaar in 25 minuten, recept voor 2 personen. Lekker met een tahinidressing!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 18-09-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de komkommer en snijd deze met behulp van het koksmes in stukjes. Schil de zoete aardappel met behulp van een aardappelschilmesje en snijd deze in dunne plakken.
Snijd de helft van een rode paprika julienne (dunne reepjes). Was de spinazie en haal er al het zand en vuil uit.
Bereid in de tussentijd de hummus en groene tahini dressing. Je kunt deze ook in de supermarkt kopen.
Plaats de bakpan op middelhoog vuur. Voeg olijfolie toe en bak de zoete aardappelplakjes krokant. Dit duurt ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de zoete aardappelplakjes.
Verdeel de helft van alle ingrediënten per bord, serveer met de krokant gebakken zoete aardappels. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.