Een groene tahini saladedressing is snel te maken en kun je tot 6 dagen lang in de koelkast bewaren. Klaar in 10 minuten tijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 13-09-2015, dit recept is voor 8 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Deze groene tahini saladedressing krijgt zijn mooie kleur van de verse spinazieblaadjes. Lekkere dressing die je over heel veel salades kunt gebruiken.
Pers het citroensap uit de citroen, voeg naar smaak eventueel extra citroensap toe. Schil en snijd het teentje knoflook grof.
Was de spinazie en droog deze met behulp van een schone droge keukendoek of een sladroger. Snijd de stengels van de spinazie af met behulp van een klein keukenmesje, en zet dit aan de kant.
Pureer alle ingrediënten met behulp van een blender of foodprocessor totdat deze glad is. Breng op smaak met zwarte peper.
Deze groene tahini saladedressing kun je tot 6 dagen lang in de koelkast bewaren. Giet de dressing in een schenkkannetje om deze makkelijk(er) over de salade te kunnen verdelen.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.