Dit recept voor gebakken tonijn met kruidenkorst is klaar in 10 minuten. Recept voor 1 persoon, lekker met komkommer en cherry tomaatjes.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 26-06-2015, dit recept is voor 1 persoon en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Maak het kruidenmengsel door simpelweg de gemalen kruiden te mengen. Verdeel het kruidenmengsel over het bord.
Dep de tonijnsteak droog met keukenpapier. Bedek de gehele buitenkant van de tonijnsteak door deze door het kruidenmengsel te halen.
Verhit de middelgrote bakpan op middel-hoog vuur. Voeg geen boter of olijfolie toe aan de pan. De tonijnsteak heeft maar een aantal minuten nodig. Plaats de tonijnsteak in de pan zodra deze heet genoeg is. Bak de tonijnsteak aan alle kanten 1 minuut lang.
De binnenkant van de tonijn moet een mooie kleur krijgen, zoals te zien is op de foto's. Voeg optioneel als garnering komkommerlinten en gehalveerde cherry tomaatjes toe of serveer deze tonijn als onderdeel van een salade. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.