Gebakken radijsjes zijn een heerlijk en makkelijk bijgerecht. Een tikkeltje zoet en te maken met weinig ingrediënten. Ideaal om veel radijsjes tegelijk op te kunnen maken.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 05-08-2022, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de radijsjes, verwijder het blad en snijd de radijsjes door de helft.
Verhit een klontje boter in een middelgrote bakpan en leg de radijsjes met de snijkant voorzicht in de pan.
Draai de radijsjes na 3 minuten een keer om en voeg 2 eetlepels honing toe.
Karamelliseer de radijsjes nog enkele minuten en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct, eet smakelijk!
Hoe smaken gebakken radijsjes?
Door het bakken worden de radijsjes minder scherp van smaak. Door het toevoegen van honing worden ze zelfs licht zoet.
Hoeveel radijsjes per dag?
Er zit geen maximum aan het aantal radijsjes dat je per dag mag eten.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.