Gebakken radijsjes zijn een heerlijk en makkelijk bijgerecht. Een tikkeltje zoet en te maken met weinig ingrediënten. Ideaal om veel radijsjes tegelijk op te kunnen maken.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gebakken-radijsjes
Was de radijsjes, verwijder het blad en snijd de radijsjes door de helft.
Verhit een klontje boter in een middelgrote bakpan en leg de radijsjes met de snijkant voorzicht in de pan.
Draai de radijsjes na 3 minuten een keer om en voeg 2 eetlepels honing toe.
Karamelliseer de radijsjes nog enkele minuten en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct, eet smakelijk!
Hoe smaken gebakken radijsjes?
Door het bakken worden de radijsjes minder scherp van smaak. Door het toevoegen van honing worden ze zelfs licht zoet.
Hoeveel radijsjes per dag?
Er zit geen maximum aan het aantal radijsjes dat je per dag mag eten.
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!