Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frambozen-cheesecake
Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels.
Vet de springvorm in met boter en druk de koekkruimels op de bodem.
Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de citroen en pers het sap eruit.
Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de frambozen.
Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodem en zet de cheesecake dan minimaal 2 uur in de koelkast.
Maak de cheesecake af door het tweede bakje frambozen erover te verdelen en bestrooi met poedersuiker.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.