Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 14-12-2020, dit recept is voor 12 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen.
Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Vet de springvorm in met boter en druk de koekkruimels op de bodem.
Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de citroen en pers het sap eruit.
Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de frambozen.
Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodem en zet de cheesecake dan minimaal 2 uur in de koelkast.
Maak de cheesecake af door het tweede bakje frambozen erover te verdelen en bestrooi met poedersuiker. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.