Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frambozen-cheesecake
Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen.
Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Vet de springvorm in met boter en druk de koekkruimels op de bodem.
Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de citroen en pers het sap eruit.
Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de frambozen.
Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodem en zet de cheesecake dan minimaal 2 uur in de koelkast.
Maak de cheesecake af door het tweede bakje frambozen erover te verdelen en bestrooi met poedersuiker. Geniet ervan!
Maak een gratis profiel aan op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!