Frambozen cheesecake
😍 36Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Frambozen cheesecake vegetarisch

Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.

25 minuten
12 personen
Frambozen cheesecake ingrediënten
Recept frambozen cheesecake

Ingrediënten

12 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 14-12-2020, dit recept is voor 12 personen en duurt 25 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
25 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen. 

Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Vet de springvorm in met boter en druk de koekkruimels op de bodem. 

Frambozen cheesecake
Frambozen cheesecake

Frambozen cheesecake afmaken – 15 minuten + wachttijd

Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de citroen en pers het sap eruit.

Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de frambozen. 

Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodem en zet de cheesecake dan minimaal 2 uur in de koelkast. 

Maak de cheesecake af door het tweede bakje frambozen erover te verdelen en bestrooi met poedersuiker. Geniet ervan!

Wat vind je van dit recept?

36 waarderingen
😍
36
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
372.27 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
31.91 g
24.55 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
23.78 g
15.83 g
Eiwitten
7.26 g
Vezels
1.6 g
Natrium
222.12 mg
Mineralen
Ijzer
0.75 mg
Calcium
87.73 mg
Magnesium
18.31 mg
Kalium
18.31 mg
Fosfor
111.33 mg
Koper
0.06 mg
Zink
0.5 mg
Jodium
0.83 µg
Selenium
0.17 µg
Vitamines
Vitamine C
9.88 mg
Vitamine D
0.47 mg
Vitamine A
0.5 mg
Vitamine B1
0.03 mg
Vitamine B2
0.1 mg
Vitamine B6
0.07 mg
Vitamine B12
0.58 µg
Foliumzuur
15.18 µg
Vitamine E
0.15 mg
Vitamine K
0 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Frambozen cheesecake"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.